《[2018年12月大学英语四级阅读练习题:房屋建筑] 2018大学英语四级真题.docx》由会员分享,可在线阅读,更多相关《[2018年12月大学英语四级阅读练习题:房屋建筑] 2018大学英语四级真题.docx(7页珍藏版)》请在taowenge.com淘文阁网|工程机械CAD图纸|机械工程制图|CAD装配图下载|SolidWorks_CaTia_CAD_UG_PROE_设计图分享下载上搜索。
1、2018年12月大学英语四级阅读练习题:房屋建筑 2018大学英语四级真题四六级考试网权威发布2018年12月高校英语四级阅读练习题:房屋建筑,更多2018年12月高校英语四级阅读练习题相关信息请访问高校英语四六级考试网。在英语听、说、读、写四大技能中,阅读占有很重要的地位,无论是日常工作还是生活中,阅读都特别重要。大范文网英语四六级频道特殊整理了2018年12月高校英语四级阅读练习题:房屋建筑一文,希望对大家备考有所帮助。预祝同学们高分通过考试。2018年12月高校英语四级阅读200篇汇总Some houses are designed to be smart. Others have sm
2、art designs. An example of the second type of house won an Award of Excellence from the American Institute of Architects.Located on the shore of Sullivans Island off the coast of South Carolina, the award-winning cube-shaped beach house was built to replace one smashed to pieces by Hurricane (飓风) Hu
3、go 10 years ago. In September1989, Hugo struck South Carolina, killing 18 people and damaging or destroying 36,000 homes in the state.Before Hugo, many new houses built along South Carolinas shoreline were poorly constructed, and enforcement of building codes wasnt strict, according to architect Ray
4、 Huff, who created the cleverly-designed beach house. In Hugos wake, all new shoreline houses are required to meet stricter, better-enforced codes.The new beach house on Sullivans Island should be able to withstand a Category 3 hurricane with peak winds of 179 to 209 kilometers per hour.At first sig
5、ht, the house on Sullivans Island looks anything but hurricane-proof. Its redwood shell makes it resemble “a large party lantern (灯笼)” at night, according to one observer. But looks can be deceiving. The houses wooden frame is reinforced with long steel rods to give it extra strength.To further prot
6、ect the house from hurricane damage, Huff raised it 2.7 meters off the ground on timber pilingslong, slender columns of wood anchored deep in the sand. Pilings might appear insecure, but they arestrong enough to support the weight of the house. They also elevate the house above storm surges. The pil
7、ings allow the surges to run under the house instead of running into it. “These swells of water come ashore at tremendous speeds and cause most of the damage done to beach-front buildings,” said Huff.Huff designed the timber pilings to be partially concealed by the houses ground-to-roof shell. “ The
8、 shell masks the pilings so that the house doesnt look like its standing with its pant legs pulled up,” said Huff. In the event of a storm surge, the shell should break apart and let the waves rush under the house, the architect explained.练习题:Choose correct answers to the question:1. After the trage
9、dy caused by Hurricane Hugo, new houses built along South Carolinas shore line are required _.A. to be easily reinforcedB. to look smarter in designC. to meet stricter building standardsD. to be designed in the shape of cubes2. The award-winning beach house is quite strong because _.A. it is strengt
10、hened by steel rodsB. it is made of redwoodC. it is in the shape of a shellD. it is built with timber and concrete3. Huff raised the house 2.7 meters off the ground on timber pilings in order to _.A. withstand peak winds of about 200 km/hrB. anchor stronger pilings deep in the sandC. break huge sea
11、waves into smaller onesD. prevent water from rushing into the house4. The main function of the shell is _.A. to strengthen the pilings of the houseB. to give the house a better appearanceC. to protect the wooden frame of the houseD. to slow down the speed of the swelling water5. It can be inferred f
12、rom the passage that the shell should be _.A. fancy-lookingB. waterproofC. easily breakableD. extremely strong1.C 依据题目中的专出名词Hugo查找到文中第3段第2句。句中的In Hugos wake相当于题目中的after Hugo,由该句是的stricter,better-enforced codes可知C正确。2.A 第4段起先详细介绍the house,依据该段最终一句可知,这幢房子的木制结构用长钢筋加固了,因而特殊牢固,故选A。3.D 依据题干的数字可快速定位至第5段首,第2、3句阐述这样做的目的是“将房屋抬髙到暴风雨巨浪之上,及让巨浪能在屋下流过。”其中running into it与D中的rushing into the house同义,故D正确。4.B 最终一段第2句提出,外壳可以把木桩遮盖住,所以它主要起“粉饰”作用。5.C 依据最终一句可知,假如暴风雨巨浪涌来,外壳就会裂开,让巨浪在房屋下面奔涌而过,因此外壳应当是“易碎的”。2018年12月高校英语四级阅读200篇汇总