《2022鄂尔多斯各大银行秋招英语通用模拟题(6)精编.docx》由会员分享,可在线阅读,更多相关《2022鄂尔多斯各大银行秋招英语通用模拟题(6)精编.docx(5页珍藏版)》请在taowenge.com淘文阁网|工程机械CAD图纸|机械工程制图|CAD装配图下载|SolidWorks_CaTia_CAD_UG_PROE_设计图分享下载上搜索。
1、2022鄂尔多斯各大银行秋招英语通用模拟题(6) 方式二:扫描二维码 招警题库军人考试题库三支一扶题库 鄂尔多斯银行聘请 内蒙公务员 事业单位 老师聘请 银行聘请 农信社 国企 公选 国家公务员 医疗卫生 特岗老师 老师资格 选调生 招警 更多 银行聘请 招考信息 阅读资料 考试题库 报考指导 19课堂 面授课程 网络课程 图书教材 热点举荐 银行考试阅读资料 银行考试报考指导 银行考试考试题库 您现在的位置:首页 银行聘请 考试题库 2022鄂尔多斯各大银行秋招英语通用模拟题(6) 2021-07-28 11:48:09| 来源:鄂尔多斯中公教化 共享到: 0 鄂尔多斯中公教化为各位考生供应
2、2022银行聘请考试题库 Passage 5Sun exposure is a major contributing factor for melanoma skin cancer, the fifth most common cancer in the UK, with more than 14,000 people diagnosed each year. A recent research suggests sunscreen alone should not be relied on to prevent malignant melanoma, a deadly form of ski
3、n cancer.In the new study, scientists at the University of Manchester looked at the effects of UV light on the skin of mice at risk of melanoma. This allowed them to examine the effects of sunscreen in blocking the disease. UV light targets the very genes protecting us from its own damaging effects,
4、 showing how dangerous this cancer-causing agent is, said lead researcher Prof Richard Marais. Very importantly, this study provides proof that sunscreen doesn’t offer complete protection from the damaging effects of UV light. This work highlights the importance of combining sunscreen with oth
5、er strategies to protect our skin, including wearing hats and loose fitting clothing, and seeking shade when the sun is at its strongest.17. Which of the following statements is true?A. Sun exposure is the only factor for skin caner.B. Melanoma skin cancer will not kill people.C. Melanoma skin cance
6、r hit many people in U.K.D. Sunscreen offers adequate protection.18. What does the underline word malignant mean in first paragraph?A. fatal B. harmful C. wild D. benign19. What does the study suggest?A. Sunscreen in useless as a protection.B. UV light is not as harmful as thought.C. Various protect
7、ion means should be taken.D. Wearing hat provides better protection.Passage 517.C。解析:细微环节题。依据原文Sun exposure is a major factor for melanoma skin cancer, the fifth common cancer in the UK, with more than 14,000 people diagnosed each year.可知D选项中的only factor与原文的major factor冲突,故不选;而同样依据本句中with more than
8、14,000 people diagnosed each year可知C选项正确;同时依据原文A recent research suggests sunscreen alone should not be relied on to prevent malignant melanoma, a deadly form of skin cancer.可知A项的will not kill people不正确,以及B项中的adequate protection不正确。18.A。解析:词义揣测题。依据原文A recent research suggests sunscreen alone should
9、not be relied on to prevent malignant melanoma, a deadly form of skin cancer.该句话中malignant melanoma后加了一个同位语,用来补充说明,由同位语中的deadly可知,该题应当选择A项fatal,意思为致命的;重大的。benign亲善的,亲切的;wild野生的,荒芜的,野蛮的;harmful有害的。19.C。解析:推断题。依据原文UV light targets the very genes protecting us from its own damaging effects, showing how
10、 dangerous this cancer-causing agent is.可知紫外线对人体皮肤的损害作用是很强的,故A项不正确;依据原文This work highlights the importance of combining sunscreen with other strategies to protect our skin, including wearing hats and loose fitting clothing, and seeking shade when the sun is at its strongest.可知应结合不同的爱护方法来防止自己的皮肤免受太阳紫外线的损害。因此综合来看C项为正确答案。 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处及源文件地址。 (责任编辑:鄂尔多斯) 关键词阅读 鄂尔多斯银行聘请 上一篇:2022鄂尔多斯各大银行秋招英语通用模拟题(5) 下一篇:2022鄂尔多斯各大银行秋招英语通用模拟题(7) 快速访问手机站